fbpx

Portfolio

Bekijk mijn werk

Yes, je hebt mijn portfolio gevonden! Kijk gerust rond.

Je ziet hier heel divers werk, zoals infographics, illustraties en iconen. Deze zijn gemaakt voor bijvoorbeeld bibliotheken, gemeentes, zorg- en jeugdorganisaties, klimaatburgermeesters, ondernemers, hoge scholen en universiteiten.

Klik op de afbeeldingen om meer te zien en lezen over het betreffende project.

PF2022

Wie ben ik?

Hi! Marieke hier, een enthousiaste creatieveling uit Twente, Enschede om precies te zijn. Het is mijn passie om helemaal in informatie te duiken, hoe moeilijk of hoe makkelijk ook. Daar een sterk verhaal uit te halen en dat visueel neer te zetten. Of dit nou met een infographic, illustratie of iconen set is, ik help je er graag mee! 

Mijn doel is pas bereikt wanneer de kijker zegt: ‘Oh, ik snap’M! 

Enthousiast geworden om samen aan de slag te gaan?

Komt dat even mooi uit. Dat kan gewoon!

Jouw informatie overbrengen aan je doelgroep, dat hoef je niet alleen te doen. Ik help jou je verhaal knetter-scherp én visueel neerzetten. 

Tijd om elkaar te leren kennen! Dan kijken we gelijk of onze ideeën bij elkaar passen!

Vertrouw mij niet op mijn grijs/groen/blauwe (afhankelijk van het licht) ogen, maar lees vooral de reviews van anderen:

Chantal Jansen-Janssen, Adviseur expertise en kennisontwikkeling Koninklijke Visio:

Marieke heeft een toffe infographic ontworpen wat goed aansluit bij de vormgeving van onze organisatie. Ze heeft een goed inzicht in wat er nodig is en gevraagd wordt en vindt het belangrijk aan te sluiten bij wat voor ons passend is. De snelle communicatie en afstemming tijdens het proces was enorm prettig!

 

Elselotte Smink,  communicatie medewerker De tweede verdieping

Marieke heeft voor bibliotheek De tweede verdieping een mooie (interactieve) dubbele infographic gemaakt over de aanpak van laaggeletterdheid. De complexe en uitgebreide informatie wist zij kundig te verwerken in beeld. Het was fijn om samen met haar te sparren over mogelijkheden en met haar creativiteit kon ze snel schakelen. Marieke communiceert super en heeft feedback binnen een mum van tijd doorgevoerd. Extra leuk dat zij zelf met aanvullende ideeën komt. Blij met de prettige samenwerking en het eindresultaat!

Zit er geen geschikte tijd bij? Of plan je graag een afsprak op een kortere termijn in? Dit is vaak mogelijk. Mail even naar marieke@iksnapm.nl of vul hieronder het terugbel verzoek in, en dan (video-)bellen we binnenkort!