fbpx

Meedenksessie

Een steun in de rug voor de echte doe-het-zelvers.

Jij staat achter jouw boodschap

En de wereld mag dat weten ook! Jij doet wat je doet niet alleen voor het geld, maar omdat het echt je maatschappelijke drive is. Jij bent ervan overtuigd dat jouw programma, uitvinding, traject, training of product bijdraagt aan een beter leven, milieu of omgeving. 

Alleen vind je het lastig om je boodschap over te brengen. Aanmodderen met gratis programma’s zoals Paint of Canva hebben nog niet het gewenste effect. Bovendien komt de huisstijl ook nog niet tot zijn recht. 

Je wil echter wel heel graag je eigen visualisaties kunnen maken. Jij bent een echte doe-het-zelver en het liefst geef je niet te veel werk uit handen. Zo ook je beelduitingen, infographics en illustraties. Niks mis mee. Maar een bevestiging of je de goede richting op gaat, of tips voor waar je vast loopt of nog niet tevreden over bent, is fijn.

Een meedenksessie is dan ideaal voor jou. Na de meedenksessie kan je gelijk (weer) aan de slag. Met mijn kennis, passie en gevoel voor informatiedesign, kleuren en vormen adviseer ik jou met het vormgeven van je boodschap, zodat jouw doelgroep zegt: Ik snap’M!

Het is tijd om jouw boodschap visueel en ijzersterk neer te zetten! Boek een meedenksessie!

Meedenksessie

Snelle meedenksessie

 • Half uur durende sessie via (video-)bellen.
 • Tijdens dit half uur laat je mij je dingen zien. Ik denk met je mee.
 • Initiatief komt vanuit jou. Jij bereidt de vragen voor.
 • Je mag al je vragen stellen.
 • Document met samenvatting van wat we besproken hebben.

€75

exclusief btw

Sociale meedenksessie

 • Één uur durende sessie via (video-)bellen.
 • Van te voren bekijk ik je huisstijl.
 • Tijdens dit uur laat je mij je dingen zien. Ik denk met je mee.
 • Je mag al je vragen stellen.
 • Ik stel ook vragen aan jou.
 • Document met samenvatting van wat we hebben besproken + adviezen.

€125

exclusief btw

Uitgebreide meedenksessie

 • Anderhalf durende sessie via (video-)bellen.
 • Van te voren bekijk ik je huisstijl en opgestuurde dingen die je al hebt gemaakt.
 • Tijdens het anderhalve uur denk ik met je mee.
 • Je mag al je vragen stellen. 
 • Ik geef concrete tips en adviezen.
 • Achteraf document met concrete tips en adviezen.
 • Elk half uur extra €50

€175

exclusief btw

Dit zeggen anderen over mij

Als ontwerper weet ik wat ik wil, maar weet ik het ook dondersgoed als ik andermans expertise nodig heb. Zo kwam ik terecht bij Marieke, met wie ik al vaker fijn heb samengewerkt.

Tijdens de meedenksessie hebben we samen ideeën bedacht voor de iconen die ik bij mijn nieuwe diensten ga zetten om ze te verduidelijken. Aan de hand van duidelijke vragen, gaf Marieke mij input waardoor ik weer geïnspireerd raakte om mee aan de slag te gaan. Daarnaast ging Marieke meteen ideeën uitwerken, zodat het voor mij nog makkelijk werd om er mee aan de slag te gaan.

Dikke aanrader als je op zoek bent naar creatieve input!

Anne-Loes Huizing, Creatief Marketeer

Ik heb je benaderd omdat ik advies zocht over hoe ik mijn eigen onderzoek het beste kon visualiseren.

Je gaf concreet advies over het visualiseren (bijv. lettertypen; kleurgebruik; vormgebruik; ordening; risico van logo gebruik). Dat heeft mij enorm geholpen om een volgende stap te maken.

Snelle service, concreet en heel fijn als meedenker.

Deelnemer meedenksessie

Veelgestelde vragen:

Hoeveel kost het? 
Een overzicht met prijzen vind je een stukje omhoog. De meedenksessie van een half uur kost 75. De meedenksessie van een uur kost 125 en de meedenksessie van anderhalf uur kost €175. Elk half uur daarna kost 50. Deze prijzen zijn exclusief btw.

Wanneer vindt de meedenksessie plaats?
Je kan dit inplannen door op de knop ‘Dit wil ik’ onder het betreffende tijdsslot te klikken. Je komt dan een pagina waarop je een datum en een tijd kan kiezen.

Hoe werkt het? 
De meedenksessie vindt plaats via videobellen. Dit omdat we elkaar dan wel zien, maar geen onnodige reistijd hebben. Tijdens je gekozen tijd mag je mij alles laten zien en vragen wat je wilt. Bij een sessie van een uur of langer, mag je me van tevoren via de mail toesturen: marieke@iksnapm.nl.

Moet ik iets voorbereiden? 
Ja. Om je tijd optimaal te benutten is het handig om van te voren duidelijk te hebben wat je wil laten zien. Maak van te voren een document met wat je allemaal vragen/laten zien. Bij sessies van langer dan een uur, mag je mij dit van te voren mailen naar marieke@iksnapm.nl.

Ik wil wel graag in het echt afspreken, kan dat?
Dit kan! Ik vraag dan een reiskostenvergoeding. 

Voor wie is het geschikt? 
Voor iedereen die zelf zijn of haar eigen beelduitingen maakt. Maak je nog niet je eigen dingen, maar wil je dat wel gaan doen? Ook dan zijn meedenksessies geschikt, ik help je gelijk goed op weg. 

Ik twijfel nog, wat nu? 
Stuur mij een mailtje met je twijfels naar marieke@iksnapm.nl. Of mail mij via het onderstaande formulier. We kunnen dan samen kijken of de meedenksessie geschikt voor je is.

Werk je met iedereen? 
Ik heb een sterke voorkeur voor mensen die de wereld mooier willen maken en anderen (verder) helpen. Ben jij op zoek naar snel geld voor jezelf over de ruggen van anderen, dan ben ik niet de juiste persoon. 

Mail mij, dan plannen we een meedenksessie in